İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

22.11.2011

TFF

Kasım ayı içinde TFF'nin aldığı ya da masasında olan kararlara bakalım:

- İngiltere'de federasyon kupası 763 takımla oynanırken biz halen daha 57 takımla oynamaya devam edecek bir sistem ile devam ediyoruz. Çeyrek finallere kadar zaten ligin tepedeki takımları seribaşı sistemi de getirildiği için birbiriyle eşleşmeden gelecekler. Sonrasında 3 maçı öyle böyle kazanan UEFA kupasına gidecek. Öteki taraftan UEFA'ya gitmek için 34 lig maçı yaptıktan sonra bir de 6 play-off maçı yapacaksın.

- Play-off denmişken; bir baktılar ki ligin yarısından fazlası 5 ay boyunca maç yapmayacak. E hadi onlar için yüksek para ödüllü turnuva yapalım! Ligde bile kimse bu maçları sallamazken, özel turnuvadan nasıl bir beklentileri var? Sırf iddaa para ödüyor diye yapılan devre arası turnuvalarından ne farkı olacak ki?

- Kurban Bayramı'nda alt liglerdeki maçları tatil edip, İBB - Bursa maçını bayramın birinci günü saat 13.00'e koymak nasıl bir mantıktır ya? Bu maçlar birileri seyretsin diye oynanmıyor mu? O saatte insanlar kurban kesip, anasına babasına el öpmeye giderken maçın 16-17'de oynanamamasının sebebi nedir?

İddianame halen daha geçiştirilip duruyor. Sözde Hırvatistan maçından sonra açıklanmayacak mıydı bu iddianame? Tasarı değişecek, cezalar değişecek sonra bir bakmışız play-off zamanı cezalar açıklanacak!

Hiç yorum yok: