İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

3.12.2011

NCAA basketbol


İddaaname, şike şu bu derken futbola bulaşmak istemiyorum. Saf bir şekilde oyunu izlemek istiyorum. Bu sebeple NBA başlayana kadar üç hafta daha kolej basketbolu ile devam ediyoruz. İlk bir ayda kafaya oynayacak takımlar güçsüz rakipler ile sezonu açtıktan sonra yavaş yavaş birbirleriyle oynamaya başlıyorlar.

Hafta içi 2. sıradaki Ohio State ile 4. sıradaki Duke'un oynadığı maç bu sezon ki ilk NCAA maçım oldu. Geçen yıl yılın çaylağı seçilen Ohiolu Jared Sullinger liderliğinde Ohio State; NCAA'in en çok maç kazanan koçu olan Koç K'in Duke'unu epey bir bozguna uğrattı. Duke'ta ise geçen yıl ülkenin en iyi liseli oyuncusu seçilen Doc Rivers'ın oğlu Austin Rivers iyi bir oyuncu olacakmış gibi duruyor.

Bu akşam ise çok daha güzel maç var.Geçtiğimiz yıl turnuva çeyrek finalinde karşılaşan Kentucky ile North Carolina karşılaşacak. O maçı kaybeden North Carolina'nın oyuncuları profesyonel olmak yerine bir yıl daha takımda kalmaya karar vermişti. Kentucky ise ülkenin en yetenekli çaylak oyuncularını barındırıyor. Öyle ki Kentucky'nin 5 oyuncusu şu anda 2012 draft listesinde ilk 14 sırada yer alıyor.

Maç akşam Türkiye saati ile 19.00'da. Rojadirecta.es adresinden stream bulunabilir ya da yarın sabah http://bt.davka.info/ adresinden torrenti indirilebilir.

Hiç yorum yok: