İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

8.09.2012

Selçuk İnan




Antrenörün taktiksel tercihlerine saygı duyarım. Mesela ben olsam dün birbirini iyi tanıyan Umut-Burak ikilisi ile sahaya çıkar Arda'yı da kanada çekerdim. Ama bunu yapmadı diye Abdullah Avcı'ya kızacak değiliz, sonuçta bu onun taktiksel tercihidir.

Fakat Abdullah hocanın bana asla cevabını veremeyeceği 4 tane soru var:

1- Kariyerinin ilk gününden beri hiç bir çirkin hareketini hatırlamadığımız Selçuk İnan yerine tribüne kol gösteren, rakibe kafa kesme hareketi yapan, her maçta rakibe, hakeme ve hatta takım arkadaşına saygısızlık yapan, antrenörüne yumruk atmaya kalkan, ırkçılık yapan Emre Belözoğlu'nu Türk Milli Takımına yakıştırıyor mu?

2- Yaklaşık 3 sezondur Türkiye'de düzenli oynayan, neredeyse hiç sakatlanmayan ve kart görmeyen, üstüne üstlük istikrarını müthiş goller ve asistlerle süsleyen Selçuk İnan yerine Fenerbahçe'de gerek Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gerekse sakatlık ve cezalardan dolayı düzenli oynamayan, Atletico'ya gittiğinden beri resmi maçlarda sadece 2 dakika oynamış Emre Belözoğlu ilk on birde oynamayı daha mı fazla hak etmiştir?

3- Emre Belözoğlu'nun uyduğu Selçuk İnan'ın uymadığı sistem nedir?

4- Emre Belözoğlu'nun yapacağı Selçuk İnan'ın yapamayacağı şey nedir?

Abdullah Avcı beğendiğimiz bir teknik direktör. Ama şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmanın anlamı yok. Rıdvan Dilmen'in dediği gibi " Kaleciyi oynatmam Selçuk'u oynatırım" ..

1 yorum:

Oben Kaymakçalan dedi ki...

Gökhan Gönül yerine ayakta duramayan Hamit'in oynaması da başka bir yazı konusu olabilecek kadar saçma..