İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

12.03.2011

March Madness

Blogspot'un kendisinin çalışmayıp, blogger'ın çalışması bu sayede okunamasa da en azından yazılaması ilginç bir durum. Bu aç kapa durumları yüzünden sadece ortakafagol değil çoğu blogda bir güncellenmeme sorunu var. Yine de bir yolunu bulup da okuyabilen varsa ben yazayım.

Efendim futbolda da U-bilmem kaç turnuvalarının en güzel yanı milleti daha veletken keşfedip, "lan ben bunun ufaklığını izlemiştim" diye ahkam kesmektir. Nitekim basketbolda da ABD için durum farklı olsa da bu kıtadan izlerken NCAA anlamı budur. Herkes de bu bakımdan March Madness'ı bilir.

Ulusal turnuva gelecek hafta başlayacak ama bu hafta konferans turnuvaları var. 27 konferans olduğunu düşünürseniz maçlar sabahtan akşama kadar sürüyor ve espn ile cbs sağolsun dünyanın maçını izleyebiliyoruz.

Bütün bir sezonu maç yapmadan geçirmesine karşılık halen daha bu yılın mock draftında 3. sırada görünün Enes'i şu maçlarda izleyememek sinir bozucu.

Şimdiye kadar izlediğim maçlarda dikkat çeken 3 isim var. Bunlarda biri mock draftta 4. sırada görünen turnuvanın bir numaralı favorisi Ohio St.'in has adamı Jared Sullinger. İkincisi 5. sırada görünün ve az önce 6/7 üçlükle 40 sayı çakan Harrison Barnes.

Ama şu ana kadar bu haftanın yıldızı resimde gördüğünüz Kemba Walker. Şu an NBA'de bi bok olamayan Hasheem Thabeet'in UConn'u final-four'a taşıdığı 2009'da daha üniversitedeki ilk yılındaydı. Bu sene 3. yılı ve bu sezon artık NBA'e geçecek gibi görünüyor. Ayın 9'unda yapılmış listede draftın 25. sırasında görünüyor ama o tarihten itibaren son dört gecede 26, 28 ve 24 attıktan sonra dün gece Syracuse'a karşı 33 sayı 12 ribaund (ki kendisi point guard olur) 5 asist 6 top çalma ile oynadı. Bu akşam da Lousville'e karşı şampiyonluk maçına çıkacaklar. Bu da iki akşam önce elemanın buzzer beater'ı:

1 yorum:

Anıl GÜNDÜZ dedi ki...

Sitenin eski portal kısmı çok daha güzeldi, bloğa çevrilmesi çok kötü olmuş kullanışlılığı bitirmiş. İmkanınız varsa eski haline çevirmenizi isterim.