İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

26.04.2011

Premier League 2011 en iyi 11

Hart
Ivanovic-Vidic-Kompany-Baines
Nani-Modric-Adam-Silva
Van Persie-Hernandez

Kayda değerler: Foster, EVS, Jose Enrique, Skrtel, Roger Johnson, Huth, Cahill(Gary), Downing, Young, VDV, Yaya Toure, Tevez, Berbatov, Bent

Hart: Hem City`nin kalesinde gecit vermemesi hem de Capello`nun kaleyi ona teslim etmesinden dolayi sezonun en iyi kalecisi gozumde. Van der Sar da hemen arkasindan geliyor.

Ivanovic: Sag bekte zaten cok aday olmamasi Ivanovic`i secmemi kolaylastirdi. 3 gol 4 asistlik performansinin yanisira Bosingwa`ya sans tanimayan devamliligi en onemli etken oldu secmemde. Arasira Alex`in yoklugunda gobekte de gorev aldi ama Luiz´ìn gelmesiyle birlikte sag bekteki yerini saglamlastirdi.

Kompany: Su anda Avrupa`daki en formda ve en iyi defanslardan, hatta bence en iyisi.

Vidic: United`in yeni kaptani gecen seneki sakatlik ve formsuzluktan siyrildi ve takimini 2 kupaya dogru ulastirmaya calisiyor. Ferdinand`in yoklugunda Smalling ve Johnny Evans`in aciklarini da kapatmasi cabasi.

Baines: Devamlilik, azim ve yetenek: 4 gol 11 asist. Sezonun en gozde oyuncularindan, sezon sonu Moyes`in basi cok agriyacak.

Nani: United`i Rooney`in yoklugunda o sirtladi. 9 gol 18 asist gibi bir rakama ulasmasi ne kadar etkili ve faydali oldugunu kanitliyor.

Modric: 2-3 seneye kalmayacak Avrupa`nin en iyi ortasahasi olacak. Harika bi yonetmen ve Tottenham`in basarisinda VDV`den daha onemli oldugunu dusunuyorum. Sezon sonunda Avrupa devleri Tottenham`in kapisini cok calacak ama Tottenham 50 milyon poundluk transfer ucretini belirleyerek bu kapiyi kapatmis gozukuyor.

Adam: Sezon ortasi geldiginde cogu gazete onu ManU ve Liverpool`un transfer listesine girdigini yaziyordu. PL`de ilk sezonu olmasina ragmen Blackpool`un hala kume dusme potasinda olmamasinin bir numarali sebebi.

Silva: Modric gibi City ataklari onun yonlendirmesiyle gerceklesiyor. Onun olmadigi Arsenal macinda City cok vasat bir takim goruntusundeydi. Tevez`den daha onemli City icin.

RVP: Sakatliktan ciktiktan sonra bu kadar iyi bir performans gostermesi Arsenal'i şampiyonluk potasına soktu ama onun üstün gayreti bile defansın beceriksizliğine engel olamadı.

Hernandez: Efsane bir golcü olacağını çoğu kişi şimdiden söylüyor ki hakikaten çok kritik zamanlarda ilk senesi olmasına rağmen hep sazı eline aldı ve Rooney ve Nani'den daha önemli oldu sezon içinde. Berbatov daha fazla gol atmış olabilir ama "yüzyılın transferi" olarak nitelendirilen Hernandez bence bu listeye girmeyi haketti.

Hiç yorum yok: