İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

21.07.2011

Sezon Açılışı

Kombineli olarak 6. sezonumun açılışında şu durum olmasa tabi ki bir hazırlık maçına gitmeyi düşünmezdim ama kulübün şu durumunda gitmemezlik edilmezdi. Maç öncesinde etrafta yeni çıkan; esasında Fenerbahçe'nin bu maçta da giydiği formalı birçok taraftar vardı.

Geçen yıl da takım düz lacivert formayı hazırlık maçlarında giymiş o forma çok satılmış, sezon ortasında yeşil forma icat edilip, kupa maçlarında giyilerek ondan da para elde edilmişti. Bu sezon da buradan para vurulmuş. Tabi bir de 10 liraya satılan üzerinde Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı olan T-shirtler ile.

Maçın başında Mor ve Ötesi'nin Cambaz'ındaki "ne habersin ne Türk'sün" kısmını ısrarla çalıp taraftarı Habertürk'e karşı kışkırtıp önce basın tribünündeki gazetecileri, sonra da foto muhabirlerini pet şişelerle taşlayıp kaçırdıktan sonra maçın 20. dakikasından sonrası kabak tadı vermeye başladı.

Zaten kimse de maç için orada değildi. Kimse maça konsantre olamadı. Açıkçası bu noktadan sonra birşey olmayacağını ve yarın işe gitmem gerektiğini düşünerek, devre arasında staddan ayrıldım.

Taraftarın yaklaşık 14 ay sonra birkez daha stadı işgal edeceğini, kale direklerine çıkıp hatıra fotoğrafları çektireceklerini nereden bilebilirdim ki? Şu görüntülerin, "taraftar çok stresli, bu baskı patladı, bıdı bıdı" gibi sebeplerle açıklanamaz. Stresli olan taraftar kale direğine çıkıp fotoğraf falan çektirmez.

Hazırlık maçı da olsa bu cezasız kalmayacaktır diye tahmin ediyorum. O zaman gene kıyamet kopacak o ayrı konu.

Hiç yorum yok: