İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

10.01.2012

Efsanelerin Geri Dönüşü

Bu hafta Ada'da iki efsanenin geri dönüşüne tanıklık ettik. Daha az dramatik olanında, sezon başında futbolu bırakan Paul Scholes, United'ın FA Cup'ta City ile oynadığı maçta, kadrosunda 10 sakat bulunan takımına derinlik ve tecrübe katmak için göreve çağrıldı. Ferguson, efsanevi orta saha oyuncusunu Ocak transfer döneminin başında, sezon sonuna kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalatarak takıma kazandırdı. Scholes oyuna girdi ama City az kalsın 3-0'dan 3-3'e getiriyordu.

Bir de, Arsenal'in şu anda her şeyi olan van Persie'yi dinlendirmek ve Afrika Kupası'na katılacak olan Gervinho ve Chamakh'ın yokluğunda kadroya derinlik katmak amacıyla Wenger'in yaptığı bir Henry hamlesi vardı. Henry'nin geri dönüşü daha dramatikti. Leeds ile oynadıkları FA Cup 4. raund maçında vasatı geçemeyen ve bir türlü zayıf rakibinin savunmasını delemeyen Arsenal'de, etkisiz Chamakh'ın yerine oyuna giren eski kaptan, takımını ipten alan golü attı.

Arsenal'in kupon kurtaran zaferinden sonra tabii o keyifle sosyal medyaya bakıldı, İngiliz arkadaşların maç hakkında yükledikleri, tvitleri incelendi. Arsenal'in eski kaptanı ve stoperi Martin Keown'un afedersiniz yüzünü dağıtan top da böylece görüldü.

Hiç yorum yok: