İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

2.01.2012

NBA başladı



Biliyorum henüz sezonun çok başı ama önemli olan daha işin başında tahmin yapmak. Bu yıl şampiyonluğun maalesef tek adayı var gibi: Miami Heat. Bu şartlar altında LeBron James de hem normal sezon hem finaller MVP ödüllerini salonunun baş köşesine koyacaktır.

Çok ekstra takaslar olmazsa Miami'yi bana göre tüm NBA'de zorlayabilecek tek takım Chicago. Ritmini tutturursa Lakers bir şeyler yapabilir. Batı'da Lakers'ın rakipleri Oklahoma ve Portland.

Geçen yılın şampiyonu Dallas? Onlar 5 te 1 ile başladılar ve kötü günler devam edecek gibi. Elbet kazanmaya başlayacaklardır, play - off a da girerler ama sezon sonu bu yaşlı kadroyu dağıtıp Nowitzki'yi tutarak bir re-buildinge gitmeleri onlar için en iyisi. Boston ve Spurs de aynı şekilde bir yıl daha yaşlandı ve onları da re-building bekliyor. Orlando ise sezona iyi başladı ancak kafaya oynamaları zor.

1 yorum:

İlker dedi ki...

O zaman hemen son LeBron espirisini yapayım: LeBron liseden beri sevgilisi olan kızla evlenmeye karar vermiş, böylelikle en azından bir yüzük takabilecek :))