İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

8.06.2011

lşık Hızı

Gençlerbirliği, 26 Mayıs'ta sözleşme imzaladığı teknik direktör Giray Bulak ile yollarını, 8 Haziran itibariyle ayırmış bulunuyor. Gerekçe 4 yıl önce Ersun Yanal ile yaşananın aynısı: Transfer politikasında uyuşmazlık.



Ne olmuştu 4 yıl önce?

Gençlerbirliği'nin, 7 Haziran 2007'de sözleşme imzaladığı Ersun Yanal, 9 Haziran'da istifa etmiş, sebebinin ise temelde transfer politikasında uyuşmazlık, özelde ise Yanal'ın takımda kalmasını istediği Haminu Draman'ın satılması, transfer edilmesini istediği bazı oyuncuların da veto edilmesi olduğu söylenmişti.

2007-2008 sezonu aslında kulüplerin teknik direktörlerle anlaşma ve yollarını ayırma hızları açısından mimli bir sezondu. Aynı sezonun başında Rizespor ile anlaşan Samet Aybaba ikinci hafta Rize'de oynanan ve 1-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği maçının ardından şehirden ayrılmış ve geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Daha da garibi; yine Rizespor'un Aybaba'nın yerine iki yıllığına her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurduğu Hikmet Karaman'ın basına açık imza törenine gelmemesi ve kulüp başkanı Kadir Çakır'ın konuya ilişkin basına yaptığı açıklamanın absürtlüğüydü: "Kendisine ulaşamıyoruz, telefonlarımıza da cevap vermiyor".

Hiç yorum yok: