İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

22.06.2011

Yeni Başlayanlar İçin Muhasebe #4: Hüsn-i Talil

Günlerdir bu üç adamla yatıp-kalkıyor Galatasaray camiası: Forlan, Reyes ve Ujfalusi.



Yeni başkan Ünal Aysal, basına aksedene göre, bir gün bu üçünün transferi için özel uçağına atlayıp Madrid'e gittiğinden beri, ben şahsen dönüşte neden bu üçünü de alıp gelmediğini merak eder oldum; öyle bir kıyamet koptu çünkü. Yaratılan etki, "üç bomba transfer"in ötesinde, "transfer nasıl yapılır dersi"ydi neredeyse. Konu hakkında "Galatasaray'ın, bu üç futbolcunun transferi için Atletico Madrid ile görüşmeye başladığını borsaya bildirdiği"ni yazan bir kaç temkinli gazete ve internet sitesi dışında bütün basın yeni sezonun muhtemel kadro formasyonlarını yayınladı günlerce.

Velhasıl, bu üçlüden sadece Ujfalusi İstanbul'a geldi bir kaç gün önce ve 2 yıl için bonservis dahil toplam 8 milyon Euro maliyetli bir imza attı Galatasaray'a. Ve Galatasaray camiası diğer iki ismin kendilerini beklerken, yerlerine haklarında haberler sökün etmeye başladı yavaş yavaş: Meğer Atletico Madrid'in Reyes'i satmak gibi bir niyeti yokmuş, hatta sportif direktör Caminero'nun dalga geçer gibi dillendirdiğine göre Galatsaray'ın teklifini sadece dinlemişler, üzerine tartışmamışlar bile; Forlan'a ise gelen teklifi iletip 4 Temmuz'a kadar karar vermesini istemişler, eğer kalmak isterse ona da "yallah" demek istemezlermiş, Beşiktaş kendisiyle ilgilenmeye başladığından beri "ne işim var benim Türkiye'de" ayağına yatan Forlan'ın gelme ihtimalinin nerelerden nereleri sürüklendiğini varın hesaplayın.

Eh şimdi, Adnan Polat yönetiminin acayipliklerinden "illallah" demiş taraftar, "transferin son gününde faksla transfer teklifi alacak kadar samimi olunan bir kulübe, sadece transfer teklifi yapmak için kalkıp, Türk basınının pek sevdiği özel uçak tribiyle Madrid'e gitmek neyin nesidir" diye sorar herhalde.

2 yorum:

İlker dedi ki...

çok acemice işler yapıyorlar. kaleci konusunda da baya bi sınıfta kaldılar.

Mehmet Reşit dedi ki...

Yoruma cevap yazmaya niyetlenip "Galatasaray ve Kaleci" üzerine yeni bir yazı yazdım.