İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

1.02.2011

Freddy Adu Rizespor' da

Batuhan Karadeniz' in uluslararası versiyonu Freddy Adu, satın alma opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar kiralık olarak Çaykur Rizespor' da.

Bonservisini elinde bulunduran Benfica, onu geçen sezonun ortasında Yunanistan ekibi Aris' e 1,5 yıllığına kiralanmıştı; tutunamadı doğal olarak. Bu sezonun devre arasında 2. Bundesliga ekiplerinden Ingolstadt ile antrenmanlara çıktı; beğenmediler.

Evet, tipik bir Batuhan öyküsü var burada da; 13-14 yaşlarındayken üstdüzey fiziği ile yaşıtları arasında öne çıkmış, alt yaş gruplarında şov yapmış, Avrupa' nın parmakla gösterilen kulüplerini peşinden koşturmuş bir adam.. 16 yaşına geldiğinde MLS' de ve ABD milli takımında oynamaya başlıyor ve artık geliştirecek bir özelliği olmadığından orada bitiyor kariyeri. Ondan beridir 3. sınıf bir futbolcu.


(Not: Fotoğraftaki diğer isim Rizespor' un Charleroi' den bir başka ara transferi Erdem Şen; sağda solda soruluyor "Orlando Bloom mu?" diye, hayır, değil!)

1 yorum:

İlker dedi ki...

Bu fotoğrafın çekildiği yeri biliyorum. Ortaköyde, Rizeli bir armatörün ofisi. 2 sene önce patronun gazıyla adama kurumsal zart zurt sunumuyla gittik. Herife anlattık anlattık, adam en sonuda "iyi güzel de 15 gün sonra lig başlıyor, bana 3-5 yıllık plan değil 15 gün sonraya para lazım" demişti.