İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

21.08.2011

City bu sene ne yapar?

Öncelikle senin en ezeli rakibin kırmızı rengi ve forması ile özdeşleşmişken neden kırmızı forma giyersin?

Neyse konuya dönelim. United maçından sonra bu sene izlediğim ikinci City maçı Bolton'a karşıydı. İki maç sonucundaki görüşüm City geçtiğimiz yıl averajla aldığı üçüncülük ve FA Cup'tan daha azını almaz.

Dzeko sezona çok iyi başladı. Andy Carroll gibi çakma 40 milyonluk değil harbi parasının değerini gösterecek. Swensea karşısında son 20 dakika oyuna girip 2 gol atınca haliyle Mancini bu maçta Agüero'yu ilk 11'e koydu ancak henüz Agüero hazır diyemeyiz. Transfer sezonunun sonu yaklaşırken Tevez'in kalacağı belli olunca kadroda yerini aldı. Silva olmaydı belki üçü yanyana oynayabilir derdim ancak şu anda takım dördünü birden kaldıramaz.

Zaten hal böyle olunca daha önce Aston Villa'da daha ofansif izlemeye alıştığımız Barry ve Milner çok daha defansif görevdeydiler. Yaya Toure ile birlikte göbeği iyi tutuyorlar. Bu, City'nin çok rahat maçı rakip sahaya yıkmasını sağlıyor ancak kanatlar iki beke kalmış durumda.

Her ne kadar iki maçta iki asist yapsa da Richards bir sağ bek olarak Önder Turacı'dan hallice. Swensea karşısında Clichy ile çıkan Mancini bu kez Kolarov'u oynattı. Halen daha arayış var görünen o ki.

Takım iyi yolda. Tek sıkıntı olabileceğini düşündüğüm yer güvenilir bir orta saha yedeğinin olmayışı. Adam Johnson'dan fazla şeyler beklemek yanlış olur.

5 yorum:

L dedi ki...

şu yazıda ne alaka olduğunu görebilirsiniz:http://www.footballshirtculture.com/11/12-kits/manchester-city-11-12-umbro-away-kit.html

maestro dedi ki...

arakdaşın kırmızı formaya tepkisi büyük ihtimal moda olduğundan kırmızı forma çıkardılar diye zannetmesi sanırım. Şurada kırmızı formanın hikayesini kısaca yazmıştım:
http://futbolvesinema.blogspot.com/2011/08/2011-12-sezonu-en-kotu-premier-league.html

Burada da maç yorumumu bulabilirsiniz:

http://futbolvesinema.blogspot.com/2011/08/bolton-2-3-manchester-city-mac-yorumu.html

Cuma Ali dedi ki...

bence city bu sene sampiyon. de gea`nin lige alismasi, ferdi ve vidic`in sakatliklari derken united vericek bu sene sampiyonlugu city`ye kaptiracak gibi

İlker dedi ki...

Cuma ali aynısını ben de düşünüyorum da demeye dilim varmıyo :)

Cuma Ali dedi ki...

bilmiyom patron, ciddi manada en guclu aday City. Nasri de geldi daha ne olsun