İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

26.08.2011

PL ücüncü hafta tahminleri


27 Aug 12:05Aston VillaAston Villa2v1WolvesWolves
27 Aug 12:30WiganWigan1v0QPRQPR
27 Aug 15:00BlackburnBlackburn1v0EvertonEverton
27 Aug 15:00ChelseaChelsea2v0NorwichNorwich
27 Aug 15:00SwanseaSwansea1v2SunderlandSunderland
27 Aug 17:30LiverpoolLiverpool3v0BoltonBolton
28 Aug 13:00NewcastleNewcastle0v1FulhamFulham
28 Aug 13:30TottenhamTottenham0v2Man CityMan City
28 Aug 15:00West BromWest Brom2v0Stoke CityStoke City
28 Aug 16:00Man UtdMan Utd4v0ArsenalArsenal



Wolves ikide iki yapti ama yine de ciddi bi rakip tarafindan sinanmadi. Villa`nin hucum hatti cidden korkunc: Bent, Agbonlahor, N`Zogbia ve Heskey. Wolves kontraatak takimi olsaydi sonuc farkli olabilirdi ama oyun Wolves`un sahasinda gececek ve bu kadar hucumcuyla sonuca gideceklerini dusunuyorum.

Wigan yine guzel futbol oynamaya devam ediyor ve sonuc almasi lazim. Qpr, ciddi manada cikanlarin arasinda en kotu futbol oynayani. Rodallega`nin ilk 11 cikip sonrasinda Di Santo`yla degistirilmesi daha mantikli duruyor.

Blackburn yillardir evinde yenilmesi guc bi rakipti ta ki Kean gelene kadar. Yine de Samba`nin donusu ve yeni transferlerin uyumu Everton karsisinda yeterli olacak dusuncesindeyim.

Norwich goze hos gelen futbol oynamaya calisiyolar ama Chelsea`ye karsi hele ki deplasmanda hic sanslari yok gibi. Defans hattinda genc ve yeni oyuncularin olmasi da Norwich`in puan almasini zorlastiran sebeplerden.

Swansea gol yollarinda sikinti cekecek gibi cunku ciddi manada hedef adam yok. Sunderland Cattermole duzenli oynamaya devam ederse bu tur deplasmanlardan onemli puanlar alabilir. Gyan`in bi an once gol atmasi lazim.

Liverpool evinde deplasman manyagi Bolton`u rahat gecer diye tahmin ediyorum. Gecen sezon sadece 2 deplasman macini kazanabilmis Bolton, bu sene ilk hakkini Qpr`la doldurdu zaten. 

Bu haftanin surpriz sonucu bence bu mactan cikacak. Newcastle`in puan almasina kesin gozuyle bakiliyor ama hakikaten hala duzgun bi forveti yok takimin. Ameobi`nin yillardir PL`de nasil oynadini anlayamadim zaten yanina gelen Ba da kontraatak topcusu. Jol`un puana ihtiyaci var ve Dembele`ye daha cok sans verirse ve Johnson`un yukselen formu ve caliskanligiyla puanlari alacagi kanaatindeyim.

West Brom Long transferiyle ne kadar isabet tutturdugunu gosterdi. Defansi da yavas yavas cozecektir diye dusunuyorum Hodgson`un. Walters`in formssuzlugu Stoke`u puanlardan edecek.

Tottenham ilk yari Manu`ya iyi dayandi ama ikinci yari icin bence yenilgi kacinilmazdi. Modric`in belirsizligi ve sakatliklar butun kulubu olumsuz etkilemis sekilde ve cabuk toparlanacaklarini zannetmiyorum. City icin bu macin erken olmasi buyuk sans.

Sonucu cok acik maclardan biri. Artik 4 buyuklerden biri olarak gormedigim Arsenal`in bi koy takimi havasinda oldugunu dusunuyorum. Newcastle`da resmen denk takimlarin mucadelesini izlemistik. Manu`nun gencleri icin yine kendilerini gosterme firsati. Rvp icin cok yazik.

Hiç yorum yok: