İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

10.08.2012

Servet Tazegül


Dün bu çocuk Olimpiyat şampiyonu oldu.. 3 senedir yenilmeyen, Avrupa ve Dünya Şampiyonu ünvanlarının yanına şimdi de bunu ekleyen, kendi alanında dünyanın en iyisi olan bu çocuğun varlığını dün öğreniyoruz.  İşin acayip kısmı da bu zaten

"Yağmur yağdı, çamur oldu"dan çok çok daha ciddi bahaneleri olmasına karşılık; "Üzerimizde çok baskı var" diyenlere nazaran 3 senedir yenilmemiş olmak gibi ciddi bir baskı unsuruna sahip olmasına karşılık kazandı bu çocuk.

"Bu altının çok özel bir anlamı var di mi Servet" diyerek çocuğun 2 dakikalık sevinmesini çok gören, illa olayı dramatize etmeye çalışan TRT spikerine verdiği röportajda bile "İngiliz seyirciye teşekkür ederim. Onların ülkesinden rakibe karşı sayı aldığımda bile beni alkışladılar" diyecek bir duruşa ve karaktere sahip sporculara sahip olmamız için illa hepsinin Almanya'da doğup, büyüyüp, yetişmesi mi gerekiyor? 

Bugün Servet'in yanında kravatlı, takım elbiseli, hayatında hiç görmediği insanlar türeyecek ve televizyonlara "Bizim sayemizde başardı" diyerek bu başarıdan nemalanmaya çalışacak ve yine Almanya'da yetişen bir sporcu sayesinde Türkiye'deki bütün sporcu yetiştirmeme kültürü hasır altı edilecek.

Altın madalya için teşekkürler Servet.

Hiç yorum yok: