İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

11.11.2010

Blog Dünyası


Takip ettiğim bloglar ile ilgili uzun zamandır kısa notlar yazmak istiyordum,bugüne kısmetmiş:

-Aceto Balsamico: Blog dünyasına kick-start vermesi ile zaten duruşu ayrı bir yerde. Son zamanlarda İtalya ağırlıklı yazıyor.
-Flying Dutchman: Sadece Benelüks tarafından haber verdiğini zannedenler çok yanılıyor. Ama 2010-2011 sezonunda, ekipten beklenen hızlı atakları göremiyoruz, biraz boşvermişlik mi var acaba?
-Noat Samisa: Bu blogun, detaylı maç analizleri çok başarılı. İnsanın maç izlerken aklının köşesinden geçenleri, onun yazıya dökebilmesi ve cesur fikirleri de ortaya atabilmesini çok takdir ediyorum.
-Borges: Alman futbolunun tescilli blogu. Şaka bir yana bu ligde öğrenmek istediğinizden çok daha fazlası burada her daim mevcut, eski hızını da koruyor üstelik. Bayern efsanelerine ise çok düşkün...
-Pennearabiata: Eski tadı yok maalesef. Bu sezona yavaş başlayanlardan.
-Griffin Bulvarı: Basketbol ağırlıklı olmasına rağmen her türlü spor alanında güzel enstantaneler yakalayan bir blog daha. Nedense bu tür blogları daha çok tutuyorum.
-Salsa Basket: Türkiye ligi ve Euroleague için biçilmiş kaftan. Ama blogun arka planını değiştirseler daha rahat okunacak..
-Konyalı Portlandlilar: NBA ile ilgili çok ama çok başarılı bir blog idi .Ancak NBA'in bu sezon açılışından sonra sanki analizler azaldı gibi. Ben kendilerini takibe devam ediyorum, ama Allah aşkına verdiğiniz bahislerden bazıları da tutsun yahu...
-Çağlar Yıldız: Son zamanlarda yakaladığım bir blog. Her türlü güzel konuya da temas eden (!!!!!) bir blog. Aslında biraz daha life style tarzı blogu gibi...

Favori listemde bulunanlar bu şekilde.Umarım bizim blogumuz da ileride başkalarının favorilerinde yerini alır...

Hiç yorum yok: