İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

16.11.2010

Neslihan Darnel

Neslihan'ın yaptığını anlatmak için şöyle bir örnek vereyim: İki Dünya Kupası'nda üstüste Semih'in gol kralı olduğunu düşünün. İşte Neslihan bunu yaptı. Twitter'da Alex hakkını vermiş, "Avatar bilimkurgu değil, esas bilimkurgu Neslihan" mealinde birşeyler yazmış.

İlk dördün içersinde 4 büyüklerin olmadığı bir lig fazlasıyla rekabetçi olsa da bir türlü henüz bu sezon futbol havasına giremedim. Bunda gittiğim Fener maçlarında sadece bir galibiyet almamızın da etkisi vardır sanırım. Birkaç saat sonra İngiltere'ye uçuyorum. Kalacağım 5 günde planlarım arasında 3D pub'da İngiltere - Fransa maçını izlemek, Wembley'i tavaf etmek ve QPR'ın haftasonu maçına gitmek var. O zaman işte futbol iştahım yeniden kabarır sanırım.

Şimdilik basketbol ve voleybol bana yetiyor. Fener Euroleague'de dörtte dört gidiyor ve Avrupa maçları evime 5 dakika mesafede oynanıyor. Kadınlarda Diana Taurasi önderliğinde takım son sürat gidiyor. Kadınlar voleybolda bu sene geçen seneden belki daha bile iyiyiz.

Sabah TRT'de Fener'in erkekler voleybol maçı vardı. Pek yavan geldi. Sanırım bizim memlekette kadınlarınkinden daha az erkeklere ilgi gösterilen yegane spor voleyboldur.

İngiltere anılarıyla gelecek hafta görüşürüz.

Hiç yorum yok: