İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

1.11.2010

Topun Ağzı


Üstad, Rizespor ve Antalyaspor'dan sonra üçüncü uzun soluklu projesinde de, istikrar kavramının öne çıktığı/çıkması gereken noktadan hüsrana doğru bir serbest düşüş yaşıyor.

Birincisi bir anlık gaflet, ikincisi kademeli bir iniş ile sonlanmıştı. Şimdi üçüncüsü, Vural'ın hafızalara nakşolunmuş o meşhur sekansına benzer bir yuvarlanış şeklinde vuku buluyor adeta.

Geçen sezon, öyle müthiş bir performans gösteremese de, zaman zaman oldukça yükselen bir ivme, büyüklerden koparılan puanlar ve gelecek vaadeden futbolu ile dikkat çeken Kasımpaşa; bu sezonun ilk 10 haftası itibariyle semere namına sadece iki beraberlik alabilirken, 7 golle ligin en az gol atan 3 takımından biri ve kalesinde gördüğü 28 golle ligin en fazla gol yiyen takımı.

Atılan-yenilen gol istatistikleri, taktik tahtası ile yeşil saha arasındaki uygulama farkı azaldıkça maç kazanan, arttıkça hüsran yaşayabilen Vural için çok önemli veriler değil elbet. Ama 10 maçta "hiç" galibiyet, kariyerini "maç planı" üzerine bina etmiş Vural için kabus tabirini şükür kılacak bir netice.

İstikrar alerjisinden muzdarip Vural'ı haftaya Beşiktaş sınavı bekliyor. Bir şekilde atlatabilirse arkasından gelecek Sivasspor, Gençlerbirliği ve Konyaspor triosu kağıt üzerinde kolay, ama aynı kağıdın dibine Vural'ın geçmişi not düşülecek olursa sırat köprüsü.

2 yorum:

Av. Levent Öge dedi ki...

yılmaz hocayı kimse kovamaz demek istiyordum ki adamın ne kadar çok takım çalıştırdğı geldi aklıma, bu kadar çok takım değiştirdiğine göre bir yerlerden kovulmuş olmalı,

bu arada orjinal espriyi ekşi sözlükte gördüm, mealen şöyleydi: hani hep yılmaz hoca fener'i bana versinler şampiyon yaparım der durur ya, bu sefer daum kasımpaşayı bana versinler şampiyon yaparım der mi acaba?

Mehmet Reşit dedi ki...

Şöyle muazzam bir şey de var:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=14319702