İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

3.12.2010

2018 ve 2022 Dünya Kupaları



Hakları mıydı değil miydi bilemem ama merak ettiğim bir konu var:

Bu seçimlerde delegelerin şahsi hesaplarına kaçar milyoncuk yatırıldı, kim kaç oyu neye karşılık satın aldı acaba?

Bir de şu Blatter ne zaman defolacak? Herif tam sinsi

4 yorum:

momos dedi ki...

rüşvetin sözkonusu olduğunu kabul ediyorum. iş kim daha çok hediye verirse o kazanıra dönüşmüştür sanırım. bu yarışta da katarla kim yarışabilir ki, belki bae. ancak tanıtım videolarını izlediniz mi bilmiyorum ama 50 derecede klimalı statlarda maç izlenecekmiş, maç sonrası ne olacağı meçhul. müslüman bir ülkede ilk kez dünya kupası düzenlenecek sanırım. bir de tarihler ramazana denk gelebilir.

rusya ise bence bir futbol şampiyonasına ev sahibi olmayı uzun süredir hak ediyordu.

iyi tarafından bakalım, ikisi de ülkemize yakın.

İlker dedi ki...

basit bir hesapla 12 yılda 10 gün 120 gün yani 4 ay eder. yani o dönemde ramazan nisan başına denk gelir. sıkıntı yok. alkol işini nasıl çözerle o sıkıntı yine de.

Beercholic dedi ki...

bildiğim kadarıyla katar'da yabancılara alkol yasak değil.

momos dedi ki...

alkol yabancılara yasak değil, yerlilere yasakmış. ama organizasyon komitesi herşeyin yolunda gitmesi için çalışacaklarına kurana el basmışlar. bir de süpersonic stadlar turnuva sonrası sökülüp ihtiyacı olan ülkelere dağıtılacakmış. zekat gibi anlayacağınız. valla bana sorarsanız katarda dünya kupası fikri pek merakımı cezbediyor. katar milli takımı ne yapar acep? g.kore mi olur, g.afrika mı? katarda futbol gelişir mi? birkaç brezilyalıyı milli yaparlar mı? yerlerinde olsam şimdiden gelecek vaat eden u16 futbolcularına kancayı takar teklifi götürürdüm. paraya boğup geleceğin milli takımını yaratırdım. düşünsenize günümüzün 16yaş altı en vaatkar 18 farklı kökenden futbolcusu tespit edip takım yaratmak güzel olmaz mıydı? diyelim ki katar federasyonu başkanı olsaydınız kuracağınız geleceğin takımında kimler olurdu?