İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

30.01.2011

3 puanın ötesi

Bu sezon içeride ne Avrupa'da, ne Galatasaray, ne de Beşiktaş maçlarından galibiyet alamamıza rağmen gayet kaygısız girdim stada. Muhtemelen bunda en büyük etki kıçımı donduran soğuğu daha fazla düşünmemdi.

Oyuncuların tribünlere çağırılma sırasına önem veririm. Uzun zamandır stada erken girmiyordum, bu kez yakaladım. Emre, Alex'in önüne geçmiş. Zaten maç sonunda da tribünlerden Emre'nin üçlü çektirmesi istendi.

Goller erken geldi, hem takım rahatladı hem de tribünler. Geçen hafta Aykut; Semih, Alex, Niang üçlüsünü sahaya sürerken bu kez Dia vardı. Böylelikle asimetrik bir 4-3-3 oynadık. Sol açıkta Dia varken, sağ açıksız; kanadı bekten çıkan Gökhan ve göbekten kayan Mehmet ile doldurduk.

Bu haliyle, Ramires - Mikel - Essien tarzı bir göbekle maçı çok ciddi pozisyon vermeden, topun arkasında durarak maçı bitirdik. Aykut'un orta sahadan beklentisini gösteren en belirgin durumdan birisi, Selçuk atılınca oyuna Bekir'in alınıp Gökhan'ın orta sahaya çekilmesidir. Böylece göbekte köpek gibi koşturan orta saha bozulmadı.

Uzun süre sonra maç sonunda ilk defa stad hızla boşalmadı. Taraftar, galibiyet sevinci yaşamaya hasretti. Takım da hasretti. Böylece maç sonunda takım gitti bütün tribünleri gezdi. Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş'ın yenildiği haftada bu gaz bizi bir hafta iyi sürükler. Ama halen daha Manisa deplasmanı konusunda herkes gözü kapalı takım kazanır diyemeyecektir.


Hiç yorum yok: