İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

27.08.2010

2. Maç, 2. Hüsran

1100 lira vererek aldığım kombinenin ikinci maçında ikinci mağlubiyeti aldık ve daha anca kombinenin üçüncü taksidini ödemişken, Eylül'ü bile göremeden Avrupa defterini kapattık. GS - BJK maçlarını çıkar zaten kalan her maça bilet bulursun. Hoş kalan maçların kaçına gidersin ki zaten? Niye verdim ben bu kadar parayı bu kombineye?

***
Takımın nasıl bir sıkıntısı olduğu, esasında tribünlerin oyuncuları hangi sırayla çağırdığına bakarak anlaşılabiliyor. Kaptan Alex'in ardından sırasıyla, Lugano, Gökhan Gönül, Emre, Andre Santos çağırıldı. Kişisel olarak savunma oyuncularını her zaman daha çok sevsem de 4 savunmacı, gol atan, heyecan veren,çoşturan hücumculardan daha önce çağrılması, Fener'in hücum zaafiyetini kanımca çok güzel gösteriyor.

***
İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki gündüzle gece arasındaki farkta PAOKlu oyuncuların da payı büyüktü. İlk yarıda önde basan PAOK'un kondüsyonu erken bitti ve Fener, Emre çıkana kadar çok rahat orta sahayı geçip oyunu rakip sahaya yıktı. Maçın kırılma anı Emre'nin oyundan çıkışıdır. Yok, Emre gerçekten çıkacaksa Özer'i alırsın oyuna, Mehmet Topuz'u çekersin, orta saha top çıkartır. Selçuk - Cristian ikilisinden oyun kurma beceresi beklemek hataydı ve olmadı.

***
Yayın ihalesi 400 milyon dolar olan ligin maç oynamış dört takımından sadece biri eylül ayında Avrupa'da devam edecek. Daha İspanya ve İtalya ligi başlamamıştı di mi?

***

O bayrakları dağıtmak hangi fındık beyinlinin ürünüydü gerçekten merak ediyorum. Yunan takımıyla oynanan maçta o sopaların sahaya atılacağını kimse düşünemedi mi?

PAOK taraftarları 300 Spartalı gibiydiler. Statta PKK bayrağı açtılar. Maraton tribünün ortasına kadar meşale fırlatacak düzenekleri vardı. Hiç mi aranmadı bu adamlar?

Hiç yorum yok: