İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

20.07.2010

Geliyor, geliyor Liverpool geliyor

Son yapılan Joe Cole transferiyle beraber bence çok güçlü bir 11' e sahip oldular

Reina
Johnson-Carragher-Agger-Insua
Cole-Gerrard-Mascherano-Jovanovic
Torres-Kuyt

Sol bek ve defansa takviye lazım muhtemelen. Gerçi Skrtel ve Kyrgiakos var ama yine de Agger'den daha iyisini bulmaları lazım. Carragher'ın da yaşı geçiyo zaten, belki Cahill olabilir. Sol bek ihtiyacı çok bariz zaten ama bu kadroyla gidilse dahi Fulham'da bile çok az gol yediren Hodgson, Liverpool'da da defansif anlamda başarılı olacaktır bence.

Forvete N'gog'un yanına iyi bir yedek forvet de bulmaları lazım ve onu da halledebilirlerse Liverpool deyim yerindeyse "taş gibi" bi takım olacaktır.

Yedeklerdeyse Skrtel, Maxi Rodriguez, Aquilani, Babel, Riera, Lucas ve N'gog gibi kalbur üstü oyuncular var. Hodgson'ın bir artısı da ManU'daki gibi Ronaldo ve Rooney gibi egolarla uğraşmak zorunda kalmayacak olması. Kaldı ki Cole'la birlikte takımdaki İngiliz sayısı da arttı (Carragher, Gerrard, Cole ve Johnson). Eğer sezonun başında erkenden bir uyum yakalarlarsa şampiyonluğun en güçlü adayı bence Liverpool olur.

3 yorum:

momos dedi ki...

fazla iyimser bir beklenti olmuş bence. liverpool finans sorunlarıyla boğuşuyor ve yeni bir hocayla şampiyonluk mücadelesi vermeleri hayal. muhtemelen torresi kaybedecekler ve onsuz nereye kadar gidebildiklerini geçen sezon gördük. çok severim kızılları ancak bu sene de hüsranla sonuçlanacak gibi geliyor bana.

İlker dedi ki...

anlamadım hangi cahill'den bahsediyorsun?

Övünç Şentürk dedi ki...

Gary Cahill , Bolton stoperi ..