İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

8.04.2010

Headshot!



Videoyu bizim şirketteki arkadaşların blogundan çaldım. Bu sezon 10 maçta 6 gol atan Guerrero 0-0 sonlanan Hannover maçından sonra hedefi tam gözünden vuruyor. İstese kaleyi böyle bulamaz. Kulüp 100 bin avro ceza kesmiş. Alman Futbol Federasyon'unun cezası bekleniyor. Almanca bilen biri ne denildiğini yoruma kısaca özetleyebilir mi?

3 yorum:

Can Ö. dedi ki...

Kafaya şişeyi yiyen taraftar, Guerrero'ya biraz da ırkçı bir şekilde "Peru'ya geri dön!" dimiş.

Tabii konuşanlar da (anlayabildiğim kadarıyla) fikir ayrılığındalar. VIP'de oturup da ırkçı yorumlar yapan elemana ortak bir tepki varken özellikle Rost, Guerrero'nun öfkesini anladığını fakat bu gaz hareketin oyuncuya pahalıya patlayacağını felan söylüyor sanırım.

Can Ö. dedi ki...

Ceza da onanmış: Guerrero sezon sonuna kadar Bundesliga'da forma giyemeyecek.

gökmavi dedi ki...

Çok güzel yapmış Paolo kardeşimiz. Ohh o şişe tribündeki terbiyesizin kafasının sol tarafına "dannnn" diye çarpınca içimin yağı eridi. Endüstriyel futbol budur işte; Seyirci=Müşteri=Velinimet.
O vatandaşın oturduğu yer, yukarıdaki yorumcunun da bahsettiği gibi, muhtemelen VIP tribünü. Yani sıkı bir sezonluk ücret ödeyerek alınmış bir koltuk var ortada. Hatta belki büyük şirketlerden birine satılmış veya sponsorlardan biri tarafından reserve olana bir koltuk. E bu yüzden de HSV işi şova döküp futbolcuya cezayı yağdırıyor.