İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

29.04.2010

Mourinho Nefreti


Efenim kendisi çirkefmiş,futbolu çirkinleştiriyormuş,takımı şut atamayıp pas yapamıyormuş,İtalyan takımına iyi defans yaptırmak zaten teknik direktörlük değilmiş,eksik kalan takımın direnci artar felsefesini bilmiyormuş.

Hayatımda bu kadar saçma argümanlarla eleştirilen birini daha görmedim.Football Manager oynarken bile Barce deplasmanına 5-5-0 taktiği ile çıkanlar, Nou Camp'ta 30. dakikada 10 kişi kalmış ve en iyi top yapan oyuncusunun sakatlığı yüzünden okunurken , adamı defans yaptırdığı için eleştiriyorlar.Görende elinde Messi var,CR9 var onları çıkarıp stoper soktu oyuna zanneder.Tam tersi 80 dakika civarında 2 forvetini oyunda tuttu Mourinho daha ne yapacaktı?

Neymiş efem İtalyan takımına savunma yaptırmak başarı değilmiş.Kendiniz eleştirmiyormusunuz Inter'de Italyan futbolcu yok diye.Tam tersine takım savunmasından zerre nasiplenmeden Avrupa'ya gelen Güney Amerikalılar kabilesinden 8 oyuncu ilk 11'de.3 Sene önce Roma Old Trafford'da 7 tane yerken neredeydi İtalyan savunması?Hadi İtalyanların hepsi Defans olarak doğuyor, ee İngilizler ne olacak,Portekizliye ne diyorsunuz?Onlara savunma yaptırmakta başarı değildir sanırım.

Neymiş takımı pas yapıp, şut atamıyormuş.Barca kendi kendine attı o 3 golü zaten Guiseppe Meazza'da.Bütün dünya takımları Nou Camp'a gelip 25 şut atıp 258 pas yapıp gidiyorlar ya Mourinho'nun takımı savunma yapmışmış.Topu topu 2 senede Nou Camp'ta Lyon 5,Bayern 4,Arsenal 4,Stuttgart 4 gol yemiş.Bunların hepsi pas yapmış şut atmış futbolu güzelleştirmişler !!!! sonra 4'er 5'er yiyip dönmüşler.Zaten bu adamlara futbolu güzelleştirsinler, Barca'dan 4-5 yesinler diye Milyon €'lar ödüyorlar.Ayrıca pas yapamayıp Şampiyonlar Ligi Finalisti olan ilk takım olarakta tarihe geçti İnter.

Neymiş futbolu çirkinleştiriyormuş.2-1'in rövanşında Chelsea deplasmanına 3 forvet çıkacak bir babayiğit daha bulunda ondan sonra konuşalım bu mevzuyu isterseniz.Takım direnci mevzuuna hiç girmiyorum belli ki bu eleştiri akşam rakıyı fazla kaçıran birinden gelmiş.

Neymiş çirkefmiş.Bütün hayatını bu kupayı almaya adamış bir başkanın kulübündeyken,dünyanın en iyi futbol takımına karşı deplasmanda 60 dakika karın ağrıları ve gerginlik içerisinde maçı tamamlayıp ardından biraz asabi şekilde sevinmek çirkeflik oluyormuş demekki.

Bu ülkede ne kadar çok Ahmet Çakar varmış arkadaş.Daha 5 ay önce sağlı sollu tokatlayıp 2-0 yendiği takıma elendiği için rakip takım teknik direktörüne kızan Katalunya gazileri varmış ... Anladığınız dilden söylemek lazım tabi : BIRRAAAKIINNN BU İŞLERRİİİ .....

2 yorum:

İlker dedi ki...

zamanında Ömer Güvenç'in Hikmet Karaman'a dediği gibi "hocam bu isyan niye?" Gene niye gaza geldin anlayamadım :)

Av. Levent Öge dedi ki...

ekşi sözlük okumuş da gelmiş övünç bence:)) hayır mourinho'ya çirkef sallayan adamlar maç biter bitmez daha interliler birbirlerini kutlarken fıskıyelerin çalışması için hiçbir yorum yapmıyor. ayrıca adamın güzel futbol oynatması için hücum etmesi gerektiğini kim söyledi? şahsen ben bu süper defansif oyundan acayip zevk aldım, eline koluna sağlık, övünç az bile demişin