İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

9.04.2010

Javier Hernandez



Bedavadan aldığı Owen'ın sezonu 3 golle kapatmasından sonra Sir Alex'in bir forvet arayışı vardı. Öncelikle David Villa'nın kapısını çalsalar da aldıkları 40 milyon avro cevabından sonra daha makul bir hedefe yönelmişler ve Chivas'ın 21 yaşındaki forveti Javier Hernandez ile anlaşmışlar. Tanımam, etmem. Youtube'dan video izleyerek transfer yapmak Beşiktaş yönetimine özgündür ama yine de elemanın gollerinden bir demet koyalım bloga. Videoda epeyce bi kafa golü attığını görüyoruz. Vurdurmazlar arkadaş sana o kafa toplarını premierleague'de. Tabi eğer work permit alabilirse.

4 yorum:

Can Ö. dedi ki...

United'ın parasal açıdan bittiğini önceki yazımda vurgulamıştım.

Hernandez umarım United, Meksika ve dünya futbolu adına sağlam bir golcüye dönüşür.

Fakat yazının en önemli satırlarından birisi de Fergie'nin, Villa gibi bir oyuncuya verecek 40 milyonu masanın üzerine koyamamasıdır.

İlker dedi ki...

hacı sadece united deil city bile artık 28 yaşını devirmiş bir santrafora 40 milyon avro vermez, ya da vermemeli. şunun şurasında villa en fazla 2-3 sene daha bu seviyede oynayabilir.

Övünç Şentürk dedi ki...

Villa'nın Valencia'da neden bu kadar uzun kaldığını da sorgulamak lazım.Hadi Fergie'nin yokta yazın para zıçan Barca'nın,Inter'in,Real'indemi parası yok?

Hiç kimsenin ihtiyacı yok mu Villa'ya 40 milyon veremiyorlar?

Adamı izlemeden haksızlık etmekte istemem zaten Ferguson'da bir ışık görmeden adam almaz ama Meksika liginde 0.43 oran tutturan bir adamın Premier LEague'de ne işi var ? Yani en parlak forveti ve milli takımın 1. tercihi Nerry Castillo olan bir ülkeden forvet alınmaz arkadaş :)

Yazın Vidic'i satıp, ucuz kaleci almaya kalkarsa Man Utd'nin parası olmadığını anlarız :)Yoksa Benzema'nın peşinde olduklarına dair epey dedikodu var hatta iyi ilişkilerden ötürü bir kiralama mevzusu olabilir .. Macheda büyük ihtimal kiraya gider geçen seneki yükselişi bu sene gösteremedi.Berbatov'uda büyük zarara satarlar ancak.Durum karışık ..

Can Ö. dedi ki...

Bu arada ben BJK yönetiminin youtube'tan transfer yaptığına inanmak istemiyorum (ki sen diyorsan kesin bi insider infon vardır).

Çünkü aldığımız adamlar gerçekten ÇOK kötüler. Yani videolarında bile hiçbir meymenet yokken nasıl milyonları saçıyoruz aklım ermiyor.