İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

30.05.2010

Maksat Polemik Olsun

Oyuncular için son derece angarya olan bu kampı açıkçası hiç takip etmemiştim. İlk defa dün akşamki maçı izledim. İlk yarı her derinlemesine topta pozisyon bulduk, ikinci yarı -klişe gazeteci tabiri- frene basmayı geçtik, direk motoru kapattık.

Maç sonu Arda, röportajda "E bizim bir amacımız yok, ABD kendi seyircisi önünde oynuyor, Dünya Kupası'na gidecek, bizse tatile çıkacağız" mealinde birşeyler söyledi.

Daha dün sabah yabancı bir blogda okudum. ABD, bir önceki hazırlık maçında Çeklere 4-2 yenilirken, maçı yayınlayan aynı zamanda Dünya Kupası'nı da yayınlayacak olan ESPN, takımın bu durumu karşısında Dünya Kupası'nı izleyeceklerin sayısının düşeceğinden tırsıp habire "bu maçın skorunun önemi yok. Zaten ABD en güçlü kadrosu ile sahaya çıkmadı" mealinde açıklamalar yapmak zorunda kalmış. Allahın yankileri kaybediyoruz diye izlemeyeceklerse hiç izlemesinler zaten. Otursunlar beyzbol izlesinler.

Hadi madem memleket olarak spordan ziyade içindeki polemiği seviyoruz, Bursa'nın şampiyonluğundan ziyade şikeleri, teşvik primlerini konuşuyoruz alın size polemik konusu. İster misiniz maçın devre arasında ESPN yöneticileri bizim soyunma odasını bassın, "abi ekmeğimizle oynuyosunuz, ABD bu maçı da kaybederse kimse Dünya Kupası'nı izlemez, batarız. Gelin siz yenilin, takımın kamp masrafları neyse biz ödeyelim" desin.



1 yorum:

Övünç Şentürk dedi ki...

Yok yanlış öğrenmişsin sen işin doğrusunu bende yeni öğrendim.

Meğer bizim Rüştü aramış devre arasında Amerikalıları .. Korkak oynamayın demiş ..