İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

14.05.2010

New Yorklu LeBron " Maybe Shaq gives you a Ring"





Dün akşam oynanan maçta büyük ihtimalle son kez Cavs forması giyen LeBron bir kez daha hayal kırıklığı ile sahadan ayrılıp, Play-Offlara konferans yarı finalinde veda etti ve yüzük hayalleri bir başka bahara kaldı. Başlıkta geçen cümle bir Boston taraftarının maç esnasında kaldırdığı bir pankartta yazılıydı ve durumu gayet güzel iyi özetliyor.

Bu maç sonrası artık Amerikalıların tabiriyle Lebron için "Let it go" vakti geldi gibi zira Cleavland'a şampiyonluk kazandırmadan ayrılmayacağını söylemesine rağmen New York'un yolunu tutacak gibi. Serinin 5. maçında 3/14 gibi facia bir yüzdeyle oynayıp ilk kez Cavs seyircisi tarafından yuhalanması birşeylerin değişmesi gerektiğinin göstergesi fakat taraftarın bu tutumu enteresan zira Cleavland şehrine şampiyonluk şansının bir kez daha uğraması oldukça zorken bu hayali gerçeğe çevirebilecek belki de tek oyuncuyu kendi elleriyle takımdan uzaklaştırmalarıda trajikomik. Gerçi ortada bir başka gerçek var ki 2-3 senedir takımın zayıflığından ve yönetimin basiretsizliğinden şikayet eden James artık bununla ilgili pek konuşmuyor zira takımda Mo Williams, A.Jamison gibi hücum opsiyonları ve Jamario Moon gibi sağlam bir savunmacı olmasına rağmen takım sürekli tıkanmaya devam ediyor bu da Cavs seyicilerinin sabrını taşırmış olabilir.

NBA tarihinin gördüğü en acayip Free-Agent piyasasının en kıymetli parçasını kadroya katabilmek için herşeyini yok pahasına elden çıkaran New York, King James ile eski günlerine belki dönebilir ama James'e Shaq'ın hediye etmediği bir yüzük verebilir mi, ikinci bir Pat Ewing bulabilirlerse belki .

1 yorum:

emoshus dedi ki...

bence LeBron hazretleri, öncelikle başarının bir takımın "herşeyi" değil de "en önemli parçası" olmasıyla geleceğini anlamalı...