İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

18.03.2010

Federasyon "marka değeri" algısı


Yarın saat 14.00'te Federasyon toplanarak kararı açıklayacak. Bilindiği üzere eğer federasyon bu maçta da Diyarbakırspor'a hükmen mağlubiyet verirse Diyarbakırspor küme düşecek. Bütün hafta boyunca Muammer Güler'den Devlet Bahçeli'ye, İlker Başbuğ'a kadar herkes Diyarbakırspor'un küme düşürülmemesi gerektiğini söyledi. Emir bu kadar büyük elden olunca Federasyon bunun aksine karar verebilir mi? Muhtemelen veremeyecek. O zaman da talimatnamenin ilgili bendine atıfta bulunulacak:

(3) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun
görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasını veya yarıda kaldığı anki sonucu ile tescil
olunmasına karar verebilir.

Devletin koskoca valisinin "maç oynanabilirdi" açıklamasının ardından federasyonun yapabileceği tek yorum hakem yanlış karar verdi olacak ve maç 87. dakikadaki skor olan 1-0 ile tescil edilecek. Kabak da en günahsız olan adam Hüseyin Göcek'in başına patlayacak. Öyle ya adamın üstüne 60-70 kişi koşup linç etmeye çalışmalarına rağmen Hüseyin Göcek maçı oynatabilirdi.

Bursa ve Belediye maçlarına bakarsak hangisi "daha az" oynanabilirdi. Benim kanımca Belediye maçı. Yanlış anlaşılmasın Bursa maçının da oynanmaya elverişli olmadığını düşünüyorum ancak eğer o maç 3-0 ile tescil edildiyse bu maç 6-0 ile tescil edilmeli. En nihayetinde saha Bursa maçından farklı olarak saha fiili bir şekilde işgal ediliyor. Daha hangi maç oynanmasından bahsediyorsunuz?

Federasyon dolamış ağzına bir "ligin marka değeri" lafını. Marka değeri Erman Toroğlu'nu kovmakla olmuyor malesef.

Hiç yorum yok: