İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

13.03.2010

"Türk" Rijkaard


Hazretleri röportajlarında buyurmuşlar ki 3 büyükler dışındaki takımlar Bursaspor'a karşı ,kendilerine oynadıkları kadar sert,mücadeleci oynamıyorlarmış.

Yıllardır her karşılaştıklarında ne tür haksızlığa uğrayacaklarını merak eden Anadolu takımları,tabii ki Galatasaray yerine Bursaspor'un şampiyon olmasını istemeyecek mi?Sonuçta bu takımların da kendilerine hedef alacakları bir simgeye ihtiyaçları yok mu?
Manipülasyon yaparak kafa karıştırabileceğini zannediyorsa bu ülkenin spor camiasının bu işin piri olduğunu birisi Rıjkaard'a anlatmalı.

Eğer öğrenecek bir şeyler istiyorsa paşam ilk önce Keita'yı oyunda tutmayı öğrenmeli..

5 yorum:

Can Ö. dedi ki...

baba ismini ya da forumdaki nickini tagleyebilir misin? Açıkçası ben bile şu an bu postun kimin tarafından yazıldığını bilmiyorum.

Oben Kaymakçalan dedi ki...

anadolu takımları tersi biçimde Bursaspor'u kıskanıyor da olabilir.

Övünç Şentürk dedi ki...

Sevgili Rijkaardcım Gs'yi yenince mi haberlere çıkıyorsun yoksa Bursa'yı yenince mi? Adam bütün sezon Gs maçını bekliyo ki kendini göstersin .Zaten topu topu 6 maç var koca sezonda kendini gösterebileceği ... Gördük 2 hafta önce Youla ile kavga etti diye yerin dibine sokulan Rıza gene kahraman oldu ..

Rijkaard'ın manipülasyon filan yaptığı yok sıksıkta bunların sıkıntı olmadığını kendileri iyi olduğu takdirde gerisinin teferruat olacağını belirtiyor.Böyle birşeyi söylüyorsa bu bizim ligimizdeki teknik direktörlerin futbolcuların bakış açısından kaynaklanıyor.Yarın İngilterede Everton Şampiyonluğa oynasa Ferguson kalkıp böyle bir açıklama yapmaz.Mantalite farkı ..

kalabay dedi ki...

nam-ı diğer thebor'um baba...
ama neyi nasıl tagleyeceğim bilemiyorum.ne facebook kullanırım,ne twitter,ne de google accountın nasıl kullanıldığını biliyorum
ne biçim adamsın deme işte,malzeme ancak bu kadar

İlker dedi ki...

Post'u girdiğin yerin altında etiket diye bi yer var. oraya girebilirsin.