İletişim

Twitter: @ortakafagolcom E-Mail: ortakafagol.com@gmail.com

18.06.2010

7.Gün: Hoşgeldin 2.tur


- Turnuva bitecek bu TRT halen daha maç sunmayı öğrenemeyecek. Bir önceki gün golden sonra 10 dakika boyunca Fernandes'e Nkufo deyip durdular, dün de hesap yapmayı beceremediler, Arjantin'in bir üst turu garantilediğini söylediler.

- Biz Ömer Üründül'den ne kadar çok çekiyorsak, Fransa'da Domanech'den o kadar çekiyor. Neyse ki Fransızlar şanslı. Domanech turnuva sonunda gidiyor, yerine Blanc geliyor. Üründül'ün ne zaman gideceği ise meçhul.

-Neyse ki ikinci tur geldi, teknik direktörler takımını gördü, rakiplerinin ne mal olduğunu gördü de adam gibi maçlar izlemeye başladık. Fransa - Meksika maçı ilk tur maçı olsa kabak tadı verirdi. Aguirre, Fransa'dan cacık olmayacağını gördü sürdü forvetleri aldı maçı. - Kırmızı kart haliyle çok maçta kırılma noktası olur ama Yunanistan - Nijerya maçındaki kadar bir kırmızı kartın maçı 180 derece çevirdiği çok nadirdir. Hem oyun hem skor olarak Nijerya'nın kontrolünde giden maç cahil Afrika kırmızısıyla tamamen tersine döndü.

- Şu orta sahasız haliyle, Arjantin'in Kore karşısında çok zorlanacağını hatta takılacağını düşünüyordum. İki duran topla oyun bitti. Olur da Uruguay ile Arjantin bir üst turda eşleşirse çok güzel maç olacağını düşünüyorum.

- Günün kuponu için Almanya, ABD, İngiltere güzel durmuyor mu?

- Gelelim fantasy football'a: İlk tur sonunda aynı zamanda Türkiye 4.'sü olan Jimnastikspor ligi lider kapatırken esas ilginç sonuç Kyle ve Kevin'in ilk üçü tamamlaması oldu. 1-1'lik skora "USA wins" yazan elin yankisine geçildik ya, bi de sözde futboldan anladığımızı iddia ediyoruz.

1 yorum:

Övünç Şentürk dedi ki...

Walla Domanech'in elinde ya Sarkozy'le Platini'nin sevişirken çekilmiş sex kasedi olmalı yoksa bu adama böylesine bir tahammülü nasıl gösterdiklerini anlamak imkansız.

İrlanda'ya yazık olmuş ..